Herhaalrecepten – Huisarts Beumer – Best
Header afbeelding
Huisarts Beumer
Tamboer 8 5684DB
Best

Herhaalrecepten

Let op het herhalen van chronische medicatie gaat veranderen vanaf 1 juli 2021. Lees dit bericht goed door!

Het is nu mogelijk om uw chronische medicatie online te herhalen met behulp van de Medgemak app die uw apotheek en de huisarts beschikbaar stelt. De Medgemak app is gekoppeld aan het patientenportaal Mijngezondheid.net. Het patientenportaal kunt u activeren met behulp van uw DiGiD. Op de welkomspagina van deze site kunt u zich direct aanmelden. U moet de Medgemak app downloaden op uw smartphone en middels een code koppelen aan Mijngezondheid.net. De apothekers assistente kan deze koppeling voor u regelen aan de balie van de apotheek.

Herhaalmedicatie aanvragen via de Medgemak app heeft veel voordelen: uw apotheek is direct op de hoogte van uw aanvraag, de huisarts kan direct akkoord geven op uw aanvraag en u wordt via de Medgemak app op de hoogte gehouden wanneer de herhaalmedicatie gereed is om opgehaald te worden,

Vanaf 1 juli 2021 zal het herhalen van chronische medicatie alleen nog maar mogelijk zijn via de Medgemak app. Indien u hulp nodig heeft bij het activeren van de Medgemak app kunt u contact opnemen met uw apotheek of de doktersassistente van de praktijk.

1. Herhaalreceptenformulier

Klik hier voor het herhaalreceptenformulier.