Herhaalreceptenformulier – Huisarts Beumer – Best
Header afbeelding
Huisarts Beumer
Tamboer 8 5684DB
Best

Herhaalreceptenformulier

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in 1234AB

Stap 3 van 4
Herhaalrecepten toevoegen

Medicijn (1)

Informatie apotheek

Bezorgen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboorteplaats
Geboortedatum
//
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Mobiel telefoonnummer
E-mailadres

Herhaalrecepten gegevens

Naam
Gebruik per dag
Sterkte

Informatie apotheek

Naam apotheek
Opmerkingen
Bezorgen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvragen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Let op het herhalen van chronische medicatie gaat veranderen vanaf 1 juli 2021. Lees dit bericht goed door!

Het is nu mogelijk om uw chronische medicatie online te herhalen met behulp van de Medgemak app die uw apotheek en de huisarts beschikbaar stelt. De Medgemak app is gekoppeld aan het patientenportaal Mijngezondheid.net. Het patientenportaal kunt u activeren met behulp van uw DiGiD. Op de welkomspagina van deze site kunt u zich direct aanmelden. U moet de Medgemak app downloaden op uw smartphone en middels een code koppelen aan Mijngezondheid.net. De apothekers assistente kan deze koppeling voor u regelen aan de balie van de apotheek.

Herhaalmedicatie aanvragen via de Medgemak app heeft veel voordelen: uw apotheek is direct op de hoogte van uw aanvraag, de huisarts kan direct akkoord geven op uw aanvraag en u wordt via de Medgemak app op de hoogte gehouden wanneer de herhaalmedicatie gereed is om opgehaald te worden,

Vanaf 1 juli 2021 zal het herhalen van chronische medicatie alleen nog maar mogelijk zijn via de Medgemak app. Indien u hulp nodig heeft bij het activeren van de Medgemak app kunt u contact opnemen met uw apotheek of de doktersassistente van de praktijk.